overskrift
| Hvad er homøopati | Behandlingen | Hvem er jeg | Litteratur | Links
| Børn og homøopati | Foredrag / Aktiviteter | Praktiske oplysninger | FAQ  
streg
Børn og homøopati / Cease terapi

Homøopatisk behandling er naturlig og effektiv uden bivirkninger og derfor en god behandlingsmetode for børn i alle aldre. De fleste sygdomstilstande, der optræder i barndommen, kan behandles homøopatisk.
De hyppigste kroniske diagnoser hos børn er gentagne mellemørebetændelser, gentagne betændelser af de øvre luftveje, hoste, astma, eksem, høfeber men også mentale og emotionelle problemer som f.eks. ADHD (”DAMP”) eller depression.

Forældrene henvender sig også når barnet bliver akut sygt.
Erfaringen i den homøopatiske behandling af børn viser, at de reagerer hurtigere og bedre end mange voksne på det passende homøopatiske middel.

I mange andre europæiske lande er homøopati derfor allerede en fast del af børnebehandlingen både hos de praktiserende læger og på hospitaler. Her er man vant til at prøve homøopatisk behandling, inden der gribes til medicin, der kan have negative bivirkninger og på langt sigt skader børnenes helbred.

Læs mere om børn og homøopati på hjemmesiden:

www.homeopatiogboern.dk

Her kan du læse om mange forskellige emner, temaer, forskningsresultater, kost osv, det der vedrører børn og deres sundhed. Endvidere vil vi også informere dig om vores introduktionskurser i brugen af det homøopatisk husapotek, som du selv kan administrere ved akutte sygdomstilstande hos dit barn..

Du kan også læse lidt om bogen "Homøopati og børn – en praktisk håndbog", som jeg har skrevet sammen med min kollega Jeanette Maglegaard.

Cease Terapi – homøopatisk afgiftning af vacciner og anden medicinsk behandling.

Cease terapi blev udviklet af den hollandske homøopatiske læge Tinus Smits. Han kombinerede de mest effektive naturlige metoder til behandling af autisme hos børn han kunne finde – homøopati og ortomolekulær medicin. Også andre følger af vaccination eller anden medicinsk behandling behandles med Cease terapi.

Vacciner og anden medicin eller kemisk påvirkning kan fremkalde varige skader og trigge medfødt modtagelighed i børn. Indtagelse af medicin under graviditet og fødsel, vacciner fra 3 måneds alderen, antibiotika mod infektioner, feber sænkende medicin – børn udsættes meget tidligt for medicin. Samtidigt er deres nervesystemhjernen og immunsystem færdig udviklet og kan let tage skade af giftige stoffer, selv i små mængder.

Også voksne kan være påvirket af toksiner fra vacciner og anden medicinsk behandling og derfor have gavn af Cease terapi.